Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Οι αδερφοί Αντετοκούνμπο στην Ακρόπολη

Κυκλοφόρησε το βίντεο με την επίσκεψη των αδερφών Αντετοκούνμπο (Γιάννης - Θανάσης - Κώστας) στην Ακρόπολη το καλοκαίρι, όπου έφεραν μαζί τους το τρόπαιο Larry O' Brien - NBA. Αν τους είχα σε εκτίμηση πριν, τώρα ανέβηκαν αρκετά σκαλιά παραπάνω. 

 Τι να πρωτοπιάσει κανείς; Το γεγονός ότι από μόνοι τους σκέφτηκαν να ανέβουν στην Ακρόπολη με το τρόπαιο γιατί το ένιωθαν πραγματικά ότι το ταξίδι τους ξεκίνησε από εδώ; Ότι αισθάνονται τη χώρα πατρίδα τους και δε σταματάνε να το λένε παντού; Ότι είναι απλοί άνθρωποι, άμεσοι παρά τη δημοσιότητα που δικαίως έχουν λάβει (και κυρίως ο Γιάννης); 

Ότι συμπεριφέρονται με ευγένεια στους γύρω τους (έχει ζέστη εκεί πάνω, έχετε νερό μαζί σας); Πόσο όμορφα συμπεριφέρονται στη μητέρα τους; Ότι διαφημίζουν τη χώρα γιατί πραγματικά το πιστεύουν; Επισκέφτηκαν το χώρο όσο είχε κι άλλο κόσμο, πλήρωσαν κανονικά το εισιτήριό τους, έβγαλαν φωτογραφίες, ανέβασαν το βίντεο χωρίς άμεση εμπλοκή της επίσημης πολιτείας (τουλάχιστον φανερή). 

Υπάρχει άραγε καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα αυτή τη στιγμή; Σε 2ο χρόνο, θεωρώ, καλό θα ήταν το αρμόδιο υπουργείο να τους καλέσει και επίσημα με ξεναγό κτλ (αλλά όχι πολλούς παρατρεχάμενους) για να το απολαύσουν ξανά - χωρίς απαραίτητα τα τρόπαια. 

 Είναι πολλά αυτά που μπορώ να πω. Το βασικότερο όλων ότι τους ευχαριστούμε για αυτά που κάνουν για τη χώρα. Τα παιδιά μου θέλω να έχουν τέτοια πρότυπα στη ζωή τους και αυτό είναι το καλύτερο ίσως που μπορώ να σκεφτώ. 

 #kitsopaido #kitsopaidyo #antetokounmpo



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου