Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Η φάση είναι ελληνικό καλοκαίρι! The award edition*

*πρώτα ταξιδιωτικά βραβεία υπό τη μορφή διαγωνισμού για την ανάδειξη των ελληνικών νησιών από την Travelplanet24.com
Το καλοκαίρι είναι εδώ, παρά τις βροχερές προσπάθειες του Ιουνίου να μας αλλάξει εποχή. Οι περισσότεροι από εμάς σχεδιάζουμε και συζητάμε για τις επικείμενες διακοπές μας. Τα περιθώρια αρκετά στενότερα λόγω οικονομικών. Μέσα σ'αυτά τα πλαίσια, διαγωνισμοί όπως αυτός που ξεκίνησε από την travelplanet24 είναι σίγουρα ευπρόσδεκτοι! Ο διαγωνισμός τρέχει μέσω της Facebook σελίδας της travelplanet24 και δίνει την ευκαιρία καθημερινά σε έναν τυχερό να κερδίσει από 2 ακτοπλοϊκά εισιτήρια αξίας €100 για οποιονδήποτε προορισμό επιθυμεί. Ο διαγωνισμός διεξάγεται από 7 έως 21 Ιουλίου 2014, ενώ στο τέλος του οι συμμετέχοντες μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο των €500. Το link του διαγωνισμού είναι http://bit.ly/tp24_summerfash


Όπως είπα και πιο πάνω, δεν πρόκειται για απλό διαγωνισμό, αλλά για ταξιδιωτικά βραβεία - ανάδειξη των ελληνικών νησιών. Συνολικά 29 ελληνικά νησιά θα διαγωνιστούν σε 8 κατηγορίες - είναι αυτές που φαίνονται στην εικόνα. Για κάθε κατηγορία αναλαμβάνει το ρόλο του "πρεσβευτή" ένας travel blogger. Λόγω και της εμπλοκής μου με τη μαγειρική μέσω του laxanokitsos, τα παιδιά της travelplanet24 μου έκαναν την τιμή να είμαι "ambassador" για την κατηγορία Αυθεντικές Γεύσεις!

Τις επόμενες ημέρες θα γνωρίσουμε τα προϊόντα που έχουν επιλεγεί έπειτα από σχετικά έρευνα αγοράς. Επιγραμματικά αναφέρω ότι είναι το κίτρο Νάξου, τα λαδοπαξίμαδα Κυθήρων, ο τοματοπολτός Σαντορίνης, ο λευκός τόνος Αλοννήσου και το λαδοτύρι Μυτιλήνης - προϊόντα που καλύπτουν γεωγραφικά Κυκλάδες, Σποράδες, Επτάνησα και Βόρειο Αιγαίο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου