Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Σάββατο στο Φάληρο με ραδιόφωνο

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο καιρός θύμισε άνοιξη. Ήλιος παντού, άλλο που δε θέλαμε οι περισσότεροι να ξεχυθούμε για βόλτες. Το συγκεκριμένο Σάββατο το πρωί είχε για μένα κάτι το διαφορετικό: πρόσκληση να συμμετάσχω ως καλεσμένος σε ραδιοφωνική εκπομπή. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γιατζόγλου, γνωστός στο twitter ως 500rakias κάλεσε εμένα και άλλα δύο άτομα να μιλήσουμε χωρίς φόβο και πάθος στην εκπομπή του με τίτλο "Τίποτε δεν πάει χαμένο" στον Σκάι 100,3. Για το twitter και την ενασχόληση με αυτό είχα αναφερθεί σε παλιότερη ανάρτηση

Η θεματολογία; Περίπου ό,τι γράφει ο καθένας μας. Οι άλλοι συμμετέχοντες ήταν ο Georgako με το ιστολόγιο valeladi.gr και η S_FunkyBitch με το ομώνυμο ιστολόγιο. Παρά το όποιο τρακ μπορεί να έχει κανείς σε τέτοιες περιπτώσεις, η συζήτηση πήγε αρκετά καλά. Η εμπειρία πολύ καλή, ρίξαμε γέλιο, ενώ ο δημοσιογράφος-οικοδεσπότης μας έκανε να αισθανθούμε άνετα (κλισέ και αληθινό μαζί). Η συζήτηση κινήθηκε μεταξύ οικολογίας, υιοθεσίας και προσφοράς, ταξιδιών, Αγκιστρίου και ποδηλατάδας. Φάνηκε για άλλη μια φορά ότι και μέσα από το ίντερνετ μπορούν να πέσουν ωραίες ιδέες, να γνωρίσει κανείς κόσμο και - γιατί όχι - να κάνει καλές παρέες. Άλλωστε δεν ευθύνεται το μέσο για τα καλά και τα άσχημα, αλλά η χρήση του.

Ηλιοβασίλεμα στην Πειραϊκή...
Άσχετο με το υπόλοιπο, αλλά αφού η μέρα ήταν αρκετά καλή και ήδη είχα πάρει μια τζούρα από θάλασσα, εντέλει σκέφτηκα να απολαύσω το ηλιοβασίλεμα στην Πειραϊκή συνοδεία θαλασσινών και ούζου. Η καλοκαιρία έρχεται, παρά τις παρενθέσεις κρύου και βροχής.

Όποιος θέλει να ακούσει την εκπομπή που παίχτηκε το Σάββατο 3/3/2012 11-12 το πρωί, μπορεί να την βρει στο αρχείο του σταθμού κλικάροντας το σχετικό link.

ΥΓ Ευχαριστώ και πάλι τον Δημήτρη Γιατζόγλου για την πρόσκληση. Ανυπομονώ για τους επόμενους καλεσμένους που είμαι σίγουρος ότι κάτι ενδιαφέρον θα έχουν να πουν.
ΥΓ1 Στο twitter ο λογαριασμός μου είναι - κλασικά - kitsosmitsos.

16 σχόλια:

  1. "Ψωνάρα', θέλω πολύ να σε αποκαλέσω, αλλά σ' αγαπάω κιόλας !!! χιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είμαι περήφανος για σένα. Χαλάλι το 5χίλιαρο (στη νοσοκόμα)

    Ο πατέρας σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να σε χαίρεται η μάνα σου

    Η μάνα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να την χαίρομαι για να με χαίρεται;
      Ή να στείλω κανένα συγχαρητήριο τηλεγράφημα;

      Διαγραφή
  4. που ακριβώς ήπιες τα ουζάκια σου; γιατί και εγώ στην πειραϊκή ήμουν το σάββατο. τσακιζαμε με τις φίλες μου ότι υπήρχε σε μεζεδάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω Εν Λευκώ λέγεται το μαγαζί. Κάπου μετά τη μέση πηγαίνοντας προς λιμάνι.
      Ήταν ωραία ημέρα για τέτοιου είδους εξόρμηση.

      Διαγραφή
  5. Σου εύχομαι host την επόμενη φορά :))
    Ο ξάδερφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραίος ο Μητσοκίτσος.
    Μπράβο φίλε. Και εις ανώτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. Exw xa8ei ligo ton telefteo kairo apo thn "Blogsfaira" kai epesa panw se ena "anebastiko" Post!! Bravo bre!! Ante na se doume na mas kaneis kamia episkepsH sto blogaki mas...Twra pou to ksana epiasa... :)

      Διαγραφή
    2. Λες να φτάσω τόσο μακριά, φίλτατε άσκαρ; Χαχαχα!

      Διαγραφή
    3. @Lily Καλή επιστροφή εύχομαι! Ευχάριστο.

      Διαγραφή