Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2009

...ό,τι ακούσεις

Προχθές εκεί που τα'πινα...εεε...όχι αυτό είναι από αλλού. Μια ωραία πρωία κατά τις 9 το βράδυ σε ουράνια ψησταριά-μεζεδοπωλείο των βορείων προαστίων πάρθηκε μια πολύ σημαντική απόφαση. Τόσο σημαντική που το ένα από τα τρία μέλη της σπείρας δεν κατόρθωσε καν να καταβροχθίσει το γιαουρτλού κεμπάπ του που είχε παραγγείλει. Τώρα θα μου πεις πώς συνδυάζονται σπείρα, ΒΠ και γιαουρτλού κεμπάπ. Ε, έτσι μας έλαχε, έτσι κάναμε.

Συναντηθήκαμε λοιπόν η αρχοντομουτσουνάρα μου, η lifewhispers και το laxanaki.Η σημαντική απόφαση των τριών συν-bloggers λοιπόν ήταν να αλληλοκραχτούμε. Ουχί με ποταπό τρόπο βέβαια αλλά να εκτονωθούμε μέσω Ίντερνετ ντύνοντας με φωνή τα γραπτά μας. Σας μπέρδεψα ε; Να πω την αλήθεια τα άλλα δύο μέλη ξέρουνε περισσότερα επί του αντικειμένου. Προσωπικά απλώς δανείζω τη φωνή μου και φυσικά την γιάφκα, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία... Δεξιά στην εικόνα είναι οι χορηγοί μας.
Ο συνδυασμός των τριών βαφτίστηκε ο Κίτσος Ψιθυρίζει στα Λάχανα ή αλλιώς Kipsila. Μετά και παράλληλα με το blogging λοιπόν ήρθε η δεύτερη πρώτη απόπειρα για podcast (ελληνιστί ποδψαστ). Βάλαμε τα καλά μας, κάναμε τις γαργάρες μας σε μαστίχα και ρακί και εγένετω!

Αν θέλετε να μας ακούσετε ή ακόμη και να μας κατεβάσετε (ναι, υπάρχει και αυτή η δυνατότητα) πατήστε πάνω στην φωτογραφία! Καλή ακρόαση και περιμένουμε τα σχόλιά σας εναγωνίως...

Εκ μέρους των Kipsila ευχαριστούμε για την ανοχή και την προτίμησή σας!