Πέμπτη 2 Αυγούστου 2007

Επιστροφή πριν την αναχώρηση

Επιστρέφοντας μετά τις αρχικές ολιγοήμερες διακοπές, για την προετοιμασία των επικείμενων πολυήμερων διακοπών, στις αναζητήσεις βρήκα ορισμένα νεότερα ειδησάρια, άξια αναφοράς.
Το πρώτο αφορά σε ένα νέο site όπου μπορεί κανείς να παρακολουθήσει μέσω διαδικτύου κανάλια απ'όλη την Ελλάδα καθώς και links που αφορούν στην τηλεόραση εν γένει (πηγή http://dailymedianews.blogspot.com/). Το site αυτό είναι http://www.etv.gr/
Το δεύτερο που είναι διπλό, αφορά σε - πιθανότατα - χαλκευμένες φωτογραφίες από εφημερίδες που χρησιμεύουν απλώς για εντυπωσιασμό (πηγή http://press-gr.blogspot.com/). Σε όλες τις μετρήσεις φαίνεται ότι ο κόσμος εμπιστευόμαστε τις εφημερίδες περισσότερο από την τηλεόραση. Τα φαινόμενα αυτά κλονίζουν την αντίληψη αυτή των περισσοτέρων από εμάς. Αναμένουμε, λοιπόν.
Περισσότερες πληροφορίες http://press-gr.blogspot.com/2007/08/blog-post_7016.html, http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_21_31/07/2007_236111, http://press-gr.blogspot.com/2007/07/blog-post_9281.html
Για να δούμε τι θα δούμε ακόμη...

1 σχόλιο:

  1. Φιλε κιτσομιτσουμ αν θες μπορεις να δεις τωρα το ποστ μου.Ειχα αναρτησει καποια βιντεακια διπλα κατα λαθος.Τωρα ειναι σωστα αναρτημενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή