Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010

Ερώτηση και κουίζ μαζί

Αν και η άνοιξη έχει ήδη φτάσει, το καλοκαίρι είναι και αυτό προ των πυλών. Ή τουλάχιστον τα μυαλά μας έχουν ξεφύγει λόγω καιρού - γιατί αν καταπιάσουμε την οικονομική και πολιτική επικαιρότητα ούτε τζόκερ δεν μας σώζει... 

Την Δευτέρα βρέθηκα και πάλι λόγω δουλειάς σ'αυτή την πόλη. Ποια να είναι άραγε; (είναι η Θήβα και το αρχαιολογικό της μουσείο - το βρήκε το marouli)
IMAGE_572
Την Τετάρτη με την καλοκαιρία, ήπια τον καφέ μου εδώ. Άλλη πόλη αυτή και πάλι. (είναι πολύ πιο κοντά απ'ό,τι φαντάζεστε - φωτογραφία απ'το κέντρο της Αθήνας)
IMAGE_582
Η εργάσιμη εβδομάδα έκλεισε σήμερα με τον καλύτερο τρόπο δίπλα στην θάλασσα. Αν και δύσκολο κανείς να το καταλάβει από αυτή την φωτογραφία, για δοκιμάστε... (παράλια Αττικής, κοντά σε διάφορες κατασκηνώσεις - είναι η παραλία στο Ζούμπερι, το βρήκε η meanan )
IMAGE_584
Συζητώντας με μία φίλη για το πότε να κάνουμε την απόπειρα για πρώτο μπάνιο στη θάλασσα, καταλήξαμε καιρού επιτρέποντος το Σαββατοκύριακο μετά την Πρωτομαγιά. Θυμηθήκαμε επίσης ότι η πιο κρύα θάλασσα που έχουμε βουτήξει ποτέ ήταν σε φοιτητική εκδρομή στην Μύκονο τέλη Απριλίου. Η ερώτηση είναι η εξής: Εσείς πότε συνήθως ξεκινάτε τα μπάνια;

ΥΓ Όλα αυτά στον απόηχο της έλευσης το προγράμματος στήριξης. Τουλάχιστον τέλειωσε το κρυφτούλι "θα μπούμε-δεν θα μπούμε". 
ΥΓ1 Ελπίζω να μην σας δυσκόλεψα πολύ...
ΥΓ2 Ανανέωση: επειδή φαίνεται ότι σας δυσκόλεψαν αρκετά οι φωτογραφίες, έχω προσθέσει κάποιες βοήθειες! 
ΥΓ3 Κατά σειρά εμφάνισης: Θήβα - Αθήνα (απέναντι απ'το Κάραβελ) - Ζούμπερι). Τελικά ήταν όντως δύσκολα :-)