Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2008

Βαρκελώνη και Καταλωνία

Καλή σίγουρα η Αθήνα, όμορφη η Ελλάδα, αλλά όταν βρίσκουμε ευκαιρία καλό είναι να κάνουμε και κανένα ταξίδι στο εξωτερικό. Προγραμματισμένο πάντα, γιατί έτσι μπορεί να βγει αρκετά οικονομικά. Έξι μήνες περίπου πριν αν γνωρίζει κανείς την άδειά του είναι ιδανικός καιρός. Ενδεικτικά αναφέρω ότι πετάμε με clickair σε κανονικές ώρες με κόστος περίπου εκατό ευρώ το άτομο. Όσο για δωμάτιο αντί για ξενοδοχείο έχουμε κάνει κράτηση σε διαμέρισμα - όταν ταξιδεύει κανείς σε ομάδες άνω των 4 ατόμων συμφέρει σίγουρα!

Βαρκελώνη ο προορισμός (μετά τη Μαδρίτη ολοκληρώνεται ο βασικός κύκλος της Ισπανίας), η πρωτεύουσα της Καταλωνίας, πόλη του Γκαουντί και της FC Barcelona. Βροχερή όπως και η Αθήνα αυτές τις μέρες, πράγμα που καθόλου δεν πτοεί εμάς τους τουρίστες. Αρκεί να πετάξει το αεροπλάνο!!! Αρκετή Βαρκελώνη μας έχουν μεταφέρει ο Γκρινιάρης, οι τρελοτουρίστες και φυσικά η Δανάη με την Βαρκελωνιάδα της. Απολαύστε την πόλη!

Επειδή θα τα πούμε ξανά μετά το νέο έτος, να ευχηθώ Χρόνια πολλά και καλά σε όλους και ευτυχισμένος ο νέος χρόνος. Υγεία και ευτυχία πάνω απ'όλα. Τα φιλιά μου.