Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

ΖΗΤΩ το ελληνικό τραγούδι*

Τελικά ως απλώς λαός έχουμε φιλότιμο. Δώσε μας λίγο κίνητρο, μια μικρή ανταμοιβή έστω και ηθική και θα ανταποκριθούμε. Και το κάνουμε μαζικά. Το δείξαμε πέρσι με τις πυρκαγιές. Το δείξαμε και χθες το βράδυ με την συναυλία στο Καλλιμάρμαρο. Πλέον των εβδομήντα χιλιάδων ανθρώπων παρακολούθησαν μια συναυλία με ιερό σκοπό, τα δάση μας. Δεκαπέντε καλλιτέχνες, δέκα ευρώ το εισιτήριο. Ηλικίες από δέκα μέχρι ογδόντα χρονών.

Ό,τι και να λέμε, όποιο είδος μουσικής και να ακούει κανείς φανατικά όταν ακούς ζωντανά δικούς μας μεγάλους τραγουδιστές δεν μπορείς παρά να συγκινηθείς. Λίγοι φαντάζομαι δεν ανατριχιάζουν ακούγοντας τον Μητσιά να ερμηνεύει το Ερωτικό (ο στίχος Εδώ είναι Αττική φαιό νταμάρι πάντα με συγκλονίζει). Λίγοι επίσης μπορούν να αντισταθούν σε ερμηνεία της Χάρις Αλεξίου (είχε φέρει μαζί της και μια μπάντα από την Κορσική), στα σκέρτσα της Τσαλιγοπούλου που γέμισε τη σκηνή με την τσαχπινιά της. Στα ροκ ακούσματα του Στόκα, του Τσακνή, του Μαχαιρίτσα, του Πορτοκάλογλου. Ακόμη και στα τραγούδια του Νταλάρα, παρά τις όποιες αντιπάθειες. Και τα καραγκιοζιλίκια με την καλή έννοια του Θάνου Μικρούτσικου που ξεσήκωνε το κοινό και υποκλινόταν στο μεγαλείο της συγκέντρωσης, η φωνή της Φαραντούρη, η φωνή της Μελίνας μαζί με τον Μάνο Χατζηδάκη να τραγουδάνε τον κυρ Αντώνη σε ελληνικά και γαλλικά μέσα από το βίντεο. Τα πολιτικά μηνύματα του Παπακωνσταντίνου – μόνος μαζί με τον Μικρούτσικο που θίξανε και αυτά τα ζητήματα. Η εμφάνιση του Μητροπάνου που ήταν συγκλονιστική και καθήλωσε όλο το στάδιο. Και φυσικά ο αγέραστος Σαββόπουλος με τους χορούς και τους καραγκιόζηδές του.

Καλώς ή κακώς αυτά τα τραγούδια περικλείουν την ελληνική ψυχή της σύγχρονης εποχής. Όσο και να θέλεις ή να μη θέλεις σε αγγίζουν και σε κάνουν να ανατριχιάζεις. Και όσο μπορούμε να τα ακούμε να ερμηνεύονται ζωντανά είμαστε τυχεροί. Γιατί καλές οι συναυλίες μεγάλων ξένων καλλιτεχνών (θα είμαι και εγώ στη Μαντόνα), καλές οι μεμονωμένες συναυλίες καλλιτεχνών, αλλά η παράσταση με βάθος όπως η συγκεκριμένη έχουν το κατιτίς παραπάνω να δώσουν. Εύγε για άλλη μια φορά σε όλους: στους διοργανωτές ΣΚΑΪ, Μουσείο Γουλανδρή και Μελωδία, στους καλλιτέχνες, στα μέσα μαζικής μεταφοράς που δουλέψανε ως αργά για την εξυπηρέτηση του κόσμου και φυσικά σε όλους όσοι παραβρέθηκαν σε κάτι τόσο μοναδικό.

Τραγουδήσαμε όλη την ώρα, χειροκροτήσαμε, απολαύσαμε, συγκινηθήκαμε. Ας είναι η επόμενη φορά για κάτι πιο χαρούμενο... Εθνική Ελλάδος γεια σου!


*ο τίτλος είναι εμπνευσμένος από εκπομπή του Διονύση Σαββόπουλου στα τέλη της δεκαετίας του 80. Επίτηδες δεν έχει τονισμό γιατί η σημασία είναι διττή: ζητώ το ελληνικό τραγούδι και ζήτω το ελληνικό τραγούδι.


ΥΓ Υπήρχαν κάποια μελανά σημεία στη βραδιά (όπως ότι τα λεωφορεία μεν περάσανε αλλά ήταν πήχτρα) ή ότι μπαίνοντας δεν υπήρχε σχέδιο οργανωμένο με αποτέλεσμα την καθυστέρηση στην είσοδο, αλλά όταν η βραδιά είναι μεγαλειώδης είναι μεμψίμοιρο να στέκεσαι σ’αυτά.
ΥΓ1 Τα βίντεο και τα τραγούδια είναι επιλεγμένα. Ακούστε τα ένα προς ένα!

57 σχόλια:

  1. Πρέπει να ήταν εκπληκτική βραδιά!!! Μεγάλες μορφές, μεγάλα τραγούδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπόρεσα να έρθω δυστυχώς λόγω δουλειάς.

    Αξίζουν μπράβο γι αυτή την εκδήλωση και μερικά ΓΙΑΤΙ?? σε κάποιους που δεν άφησαν την τηλεοπτική εικόνα.

    Το "ερωτικό" είναι πράγματι ανατριχιαστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το τραγούδι, δεν είναι ότι συγκλονίζει απλά, ανατριχιάζει, σαν ξέρεις το λόγο που γράφτηκε, όλη την ιστορία που κρύβεται από πίσω.. :)
    Το δι'ευχών επίσης καταπληκτικό!
    Και βρήκες και ωραία βίντεο πανάθεμά σε! Τσαλιγοπούλου επίσης αγαπημένη!
    Και η οδός Ελλήνων (αλήθεια τι συμβολίζει η κοπέλα που ίπταται στο κλίπ;)! Ένα και ένα τα τραγούδια, όπως και οι καλλιτέχνες! Αυτή τη συναυλία τη ζηλεύω περισσότερο και από της Μαντόνα!!! Αλήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ώστε ήσουν και σύ εκεί! χεχε Φανταστική νύκτα πράγματι.

    Ο Θηβαίος είπε κάτι για το ελληνικό τραγούδι που θα μείνει στην ιστορία: "στην Ελλάδα έχουμε έναν ογκόλιθο που λέγεται ελληνικό τραγούδι". Το πρόβλημα είναι πως οι Έλληνες πάνε στις συναυλίες της Μαντόνας και της Λόπεζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σιγουρα θα ηταν μια ομορφη βραδια! τα βιντεο θα τα δω αργοτερα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και νομίζω ότι λέει :
    Εδώ είναι Αττική φαιό νταμάρι,
    Κι εγώ ένα πεδίο βολής φτηνό,
    που ασκούνται βρίζοντας ξένοι φαντάροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ θα ήθελα να ειμαι παρών εκεί !
    Εξαιρετική μουσική βραδιά και με πάρα πολυ κόσμο !
    Μα δεν ειναι να τα χάνω αυτά ... αλλα δεν ειχα χρόνο να προλάβω.
    Αλλη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μπραβο κιτσο που περνας καλα ..μετα την μαντονα να μας και στους New Kids on the Block !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πρεπει να ηταν τελεια!
    μπραβο για την αναρτηση!
    μας πηγες εκει..
    μελανο σημειο οτι δεν αφησαν τον ΣΚΑΙ να την δειξει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο, Μπράβο, Μπράβο, στο αθανατο ελληνικο τραγουδι αλλά και σε όσους συμμετείχαν για την πραγματοποίηση αυτής της συναυλίας.

    Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ζηλεύωωωω!
    Όμως, πήρα μια γεύση απ' την περιγραφή σου...

    [Άλλωστε είναι τοις πάσι γνωστόν, ότι είσαι πρώτος στο είδος, έστω και υπό ...εξαφάνισιν :))]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλή φάση πάντως! Κριμα να μην είμαι Αθήνα! Ειδικά για Μητσιά, Μητροπάνο και Αλεξιου!

    ΥΓ Ο Σαββόπουλος μου την δίνει πολυ τα τελευταία χρόνια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ήμουν και εγω εκεί!!!!!!!
    Οντως ήταν ωραία..καλησπέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με είχε ενθουσιάσει η ιδέα αυτής της συναυλίας. Μάλιστα είχα βγάλει εισιτήριο και είχα κανονίσει να πάω με μια μικρή παρέα. Το περίμενα πως και πως. Κι ύστερα ήρθαν οι βροχές και μεταφέρθηκε μια μέρα μετά. Και φυσικά, δεν πήγα. Είχα κάτι εξίσου καλό να παρακολουθήσω χθες βράδυ και δεν είχα σκοπό να το χάσω για καμιά Αλεξίου και για κανένα Μικρούτσικο. Φαντάζομαι ότι θα ήταν υπέροχα. Την Τσαλιγοπούλου σας τη χαρίζω, να την ακούτε και να χαίρεστε! Την αντιπαθώ όσο δεν παίρνει!! Η πρωτοβουλία καλή πάντως. Αν και με χάλασε λίγο το ότι τα έσοδα θα πάνε στο ταμείο για τα δάση του Υπουργείου Ανάπτυξης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έχει αρκετές καλές πλευρές η ελληνική ψυχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κάτι τέτοια είναι που μου λείπουν εδώ! Θα ήθελα πολύ να είμαι και εγώ.

    Οσο για τα μελανά σημεία, αυτά υπάρχουν έτσι κι αλλιώς και χωρίς τετοιες συναυλίες οπότε...δεν πειράζει!

    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ναι, η αλήθεια είναι ότι περάσαμε καλά γείτονα! Την καλησπέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτά ειναι τραγούδια που ειδικά όταν τα ακούγονται ζωντανα δεν μπορουν νασ αφησουν κανεναν ασυγκίνητο.. Είναι λιγο πολύ ολη η ιστορια του συγχρονου ελληνικου τραγουδιου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ούτε εγώ κατάφερα να πάω, αν και το ήθελα πολύ.
    Από ότι ακούω και από ότι διαβάζω πρέπει να ήταν υπέροχα.
    Συμφωνώ πως το ελληνικό τραγούδι είναι ανεπανάληπτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. εμαθα παραλειπόμενα της συναυλίας. καποια συγκλονιστικά, κάποια αστεία.και το καλυτερο ειναι αυτο που ειπς. ΟΟΟΟΟτι μουσικη κι αν ακους, εκεινη τη βραδια δεν υπήρχε περίπτωση να μην τα σιγοτραγουδας ολα. επελεξα να μην παω για δικους μου λογους, αλλα χαιρομαι που πηγε καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για την εκφορά του λόγου σου, σου είπα? "Μελίρρυτος"! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ Hari

    Ποιο πρόβλημα υπάρχει στο να πηγαίνει ο κόσμος στη Μαντόνα? Μήπως το Καλλιμάρμαρο ήταν άδειο? Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. To ελληνικό τραγούδι είναι ένα βαθιά ανατριχιαστικό συναίσθημα, που το νιώθεις στα μέσα σου: να ριγάει, να αναμοχλεύει, να ταράζει, να τσιγκλάει, να κλαίει, να χαίρεται, να παραπονιέται, να οργίζεται, να ερωτεύεται, να κλαίγεται και μετά να... ισιώνει και να γίνεται κυματάκι κι αεράκι που αναζωογονεί τα σωθικά σου...
    Κι αυτό είναι κάτι που δύσκολα, κυρίως σαν στίχος, θα στο δώσει άλλη μουσική. Όχι επειδή δεν υπάρχουν εκληκτικές παγκόσμιες μουσικές, αλλά επειδή "αυτή" είναι εκείνη που μπορεί να μιλήσει απευθείας στην ψυχή σου, είναι "η δική σου μουσική"...
    Από κει και πέρα όμως, ελπίζω κι εύχομαι όλοι αυτοί που πήγανε σε αυτή την κορυφαία εκδήλωση (που σημειωτέον διαφημίστηκε ελάχιστα από τα ΜΜΕ, την ίδια στιγμή που άμα "έπαιζε" καμια Βροχοπούλου, θα μας ταράζανε στα πλάνα...) να το έκαναν συνειδητά: για τη μαγεία της μουσικής και για το σκοπό... Κι όχι επειδή το εισητήριο ήταν σχεδόν τζάμπα κι ούτε για να πετάξουν μετά τα σκουπίδια ανερυθρίαστα κάτω, στο Μάρμαρο και στο δρόμο ή για να πλένουν με τιω ώρες τα αυτοκίνητα με το λάστιχο. Γιατί η γαϊδουριά μας περισσεύει κι αυτό φαίνεται ακόμα και στον τρόπο που παρκάρουμε μέσα στο δρόμο ή πως συμπεριφερόμαστε πάνω στο τιμόνι - αν κι ομολογώ πως βλέπω το κλίμα να μεταστρέφεται, έστω αργά και σταθερά.
    Τα φιλιά μου ρε φάτσα και μπράβο που πήγες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. σιγουρα ηταν μια εκδηλωση που αξιζε της προσοχης μας. απο κει και περα αν ακουγε καποιος σκαι θα βομβαρδιζοταν απο διαφημιστικα σποτακια μεχρι και αναφορα σε καθε δελτιο ειδησεων. και αυτο επι μερες πολλες φορες καθε μερα. για μενα λειτουργησε κατασταλτικα οπως το ανεκδοτο με το γρυλο. επισης αναρωτιεμαι αν θα υπαρχει ενημερωση για την τυχη των χρηματων που μαζευτηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @γκρινιάρης Από αυτές που σε ανεβάζουν και σε κάνουν να ανατριχιάζεις. Ακόμη το σκέφτομαι!

    @matrix Κρίμα γιατί άξιζε τρελά!
    Γιατί; Γιατί ο Κυριακού έχει πλέον κόντρα με όλους. Γι αυτό γιατί...
    Κορυφαίο κομμάτι, σωστά;

    @ηφαιστίωνας Όλα τα τραγούδια ένα κι ένα, όπως λες.
    Έψαξα να μεταδώσω λίγο από το συναίσθημα της νύχτας αυτής...
    Μακάρι να το κατάφερα!

    @χάρης Ήμασταν πολλοί, μη νομίζεις. Μια μεγάλη παρέα, περίπου 70 χιλ.
    Μπορούμε να πάμε και σ'αυτές τις συναυλίες αλλά και σε όλες. Θέμα διάθεσης είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ακριβώς αυτό... Μόνον από τον ΣΚΑΪ (και μέχρι εκνευρισμού...) διαμημίστηκε κι όχι γενικά απ' όλα τα ΜΜΕ - λες και δεν επρόκειτο για κοινό σκοπό αλλά για θέμα που αφορούσε μόνον το φορέα που το διοργάνωνε. Αλλά με την κοντόφθαλμη τακτική τους τα υπόλοιπα Μέσα, ή μάλλον τα "μυαλά" των λοιπών Μέσων, "σκέφτηκαν" πως αν το διαφήμιζαν, τότε θα έριχναν νερό στο μύλο του συγκεκριμένου σταθμού - τόσο βλάκες...
    Γενικώς πάντως θεωρώ πως η στάση μας ως προς το περιβάλλον πρέπει να έχει γενικότερα μια συνολικότητα πράξεων. Να το έχουμε δηλαδή στο μυαλό μας απ' όταν κλείνουμε τους διακόπτες που δεν χρειαζόμαστε στο σπίτι μας μέχρι κι όταν αρνούμαστε να πάρουμε το αυτοκίνητο για να πάμε στο περίπτερο για τσιγάρα και περιοδικά.
    Δεν λέω πως δεν είναι σημαντικό να παραστεί κανείς σε μια τέτοια εκδήλωση, ίσα-ίσα, αλλά ας μη σταματάει η ιστορία εκεί.
    Γιατί αν νομίζουμε πως απλώς και μόνο πηγαίνοντας και περνώντας καλά, κάναμε το "χρέος" μας, ξεχνώντας μετά κι από δω παν' και οι άλλοι, τότε... μαύρο μέλλον που μας περιμένει...
    Αυτά.
    (Άντε, πάλι κατάφερα και σε ζάλισα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @purple Ήταν όντως καταπληκτική!
    Να τα δεις και να τα απολαύσεις με την ησυχία σου!

    @matrix Έχεις απόλυτο δίκιο. Τόσα χρόνια το άκουγα το τραγούδι και νόμιζα ότι έλεγε θεών.
    Το διόρθωσα αμέσως!

    @τζονάκος Όπως τα λες είναι ακριβώς!
    Στα επόμενα τότε;
    Καλησπέρα

    @σκουλήκι Ευχαριστώ, τι καλή που είσαι!
    Φλιτ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @laplace78 Αν τα κατάφερα πάλι καλά!
    Όντως, καλό θα ήταν να δει και ο υπόλοιπος κόσμος που δεν είχε τη δυνατότητα.

    @φύρδην-μίγδην Μπράβο σε όλους, λοιπόν!
    Καλησπέρα.

    @leviathan Περισσότερο από απλώς όμορφα!

    @jf Ευχαριστώ, ευχαριστώ!
    Τι να κάνουμε και μεις οι δεινόσαυροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @city addict Άντε και στα δικά σας!

    @_st_ Πολύ καλή όντως! Όσο για τους καλλιτέχνες που αναφέρεις, γούστα είναι!
    αλλά όταν η παράσταση έχει πολλούς, δύσκολα δε θα σου αρέσει έστω ένας!

    @roadartist Ήμασταν πολλοί αλλά σκόρπιοι!
    Καλησπέρα

    @mahler76 Εκπληκτικά! Στα επόμενα λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @μαρκόνι Τι ζητάς και ζητωκραυγάζεις; Αλήτη!!!

    @unclescrooge Ήταν πολύ καλή τελικά η συναυλία. Μεταξύ μας και γω είχα τους ενδοιασμούς μου. Αλλά τελικά...
    Όσο για τα χρήματα ως λαός κάναμε το καλό μας. Για να δούμε οι αρμόδιοι τώρα.

    @kaveiros Αρκεί να βρεθεί το κίνητρο να την ενεργοποιήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @ndn Ψάξε, ψάξε κάτι θα βρεις ή όχι!
    Έχει και τα καλά της η πατρίδα...
    Καλησπέρα

    @κοπτοραπτού Και συ εκεί; Ωωωω!
    Όμορφα, πολύ όμορφα!

    @μπουρμπουλήθρα Ακριβώς όπως το λες. Κανένας ασυγκίνητος.

    @δυοσμαράκι Υπέροχα, όντως.
    Είναι μεγάλη ευκαιρία να τα ακούς όλα αυτά ζωντανά, να έχεις την αίσθηση ότι συμμετέχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @lifewhispers Ακριβώς έτσι είναι, όμορφη!
    Είχε αρκετά ευτράπελα, καλά και άσχημα αλλά δεν είχε νόημα να τα αναφέρω...
    Στα επόμενα λοιπόν!

    @ζουζούνα Με κολακεύεις και κοκκινίζω...
    Ευχαριστώ πάντως!

    @mad Όλα καλά είναι και τα μεν και τα δεν.
    Ήδη το έγραψα ότι θα είμαι και στα δύο.

    @ny anna Ακριβώς αυτό μουτσίτσα μου, αυτό μιλάει στην ψυχή μας γιατί είναι τα τραγούδια μας. Πώς να το κάνουμε.
    Συνειδητά το κάναμε, μην ανησυχείς. Ήταν το όλο πακέτο: το κίνητρο, το φιλότιμο, το προσδωκόμενο θέαμα. Όλα.
    Θα συμφωνήσω σ'αυτό που λες ότι το κλίμα αλλάζει, αργά αλλά σταθερά. Δεν είμαστε κακοί, άξεστοι και παρτάκηδες είμαστε.
    Για τη μη μετάδοση της συναυλίας φταίει η κόντρα Κυριακού κατά πάντων. Επειδή ο ΣΚΑΊ έκανε αναφορές σε υποθέσεις του Κυριακού, τους "τιμώρησε" μ'αυτόν τον τρόπο.
    Τελειώνοντας, θα συμφωνήσω απόλυτα ότι δεν αρκεί το να πας σε μία συναυλία. Το ζητούμενο είναι να υπάρξει και συνέχεια σ'αυτήν τη συμπεριφορά. Για να δούμε...
    Τρελά φιλιά, μουτσίτσα! Και φυσικά ευχαριστώ για το σχόλιο και πάλι.

    @μαρία λεμονάτη Τα χρήματα θα πάνε στο Ταμείο Δασών. Από μόνο του δε λέει κάτι, αλλά ας ελπίσουμε πλέον ότι και με την πίεση ενός μέσου κάτι καλύτερο θα γίνει.
    Την καλησπέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. καποια τραγουδια μιλανε στην ψυχη μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τραγουδάρες και φωνάρες...Το είδα από την τηλεόραση...Γιατί όμως στράβωσε τόσο ο Κυριακού; Επειδή δεν το έδειξε το κανάλι του...
    Άντε να μην......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ρε συ, ήμουν κι'εγώ εκεί!!
    Αποθεώνω τα πάντα, ακόμη και τα λεωφορεία!
    Στο Μητροπάνο δε που είναι και η αδυναμία μου παραλίγο να βάλω τα κλάματα...
    Τι Κύριος...
    Πάντα...

    (Σόρι αλλά για το δίδυμο ξεράσογλου Σαββόπουλο-Τσαλιγοπούλου δε μπορώ να πω καλή κουβέντα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ήθελα τόσο πολύ να έρθω αλλά ήμουν τόσο κομμάτια από δουλειά...Πρέπει να ήταν φανταστικά!!Απίστευτα ονόματα! Τρομερή ευκαιρία και εμπειρία να τους δεις όλους και να τους ακούσεις και δει..στο Καλλιμάρμαρο..Σε εμπνέει!..
    Την καλησπέρα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ωχ, φανταζομαι τι εγινε οταν ανατριχιασες... βλεπανε οι διπλανοι σου μετα? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλήμερούδιαααα! Τι ωραίο πράγμα η μουσική και το τραγούδι... Το έλεγα και αλλού πριν από λίγο!!! Σε εμπνέει, σε αναστατώνει, σε ισιώνει, σε σηκώνει ή σε ρίχνει! Ότι θέλει σε κάνει! Έχει τη δύναμη και γι αυτό μου αρέσει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Άκουσα κι εγω τα καλύτερα για εκείνη τη βραδιά..
    Άλλωστε και μονο που μαζευτηκάν όλοι αυτοι σε μια συναυλία ειναι απο μονο του πολυ σημαντικό..
    Καλημέρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ήταν συγκλονιστικά όμορφες μερικές στιγμές, όντως!
    :)

    ήμασταν πολλοί, τελικά :)

    Μπράβο σας, Κίτσο+Μήτσο

    Φιλιά, καλό ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τυχερός που πήγες! εμείς βέβαια είμαστε τυχεροί που σε διαβάζουμε! είχε πολλή δουλειά αυτό το Post και προσωπικά ευχαριστώ πολύ που μπήκες σε τόσο κόπο για να μεταφέρεις την ατμόσφαιρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Χαχαχαχα!! Το σχόλιο της φάβας είναι όλα τα λεφτα!! χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πολύ καλή διοργάνωση πάντως. Αν και δεν ήμουν εκεί άκουσα τα καλύτερα από αρκετούς γνωστούς και φίλους που παρευρίσκονταν. Άντε να έχουμε πάντα τέτοια!
    Τις καλησπέρες μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @leila Όντως έτσι είναι. Από κει και τα ρίγη.

    @ηφαιστίωνας Ακριβώς. Και πού να δεις τη συνέχεια!

    @σκουλήκι Λίγο πάχος σου λείπει μόνο και θα είσαι ό,τι πρέπει.

    @artanis Μπα, δεν το'κανε γι αυτό. Το'κανε γιατί ο ΣΚΑΊ έδειξε κάποια θέματα εναντίον του...

    @πατσιούρι Ήμασταν πολλοί! Ειδικά στον Μητροπάνο ήταν συγκλονιστικές οι στιγμές...
    Όσο για τα άλλα, γούστα είναι αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. @tramp Ακριβώς όπως τα λες! Άξιζε κάθε στιγμή.
    Καλησπέρα

    @φάβα Δεν μπορείς να φανταστείς. Τρελό φαν κλαμπ μαζεύτηκε τριγύρω! Χαχαχα! Τι λες βρε, τι λες! Δεν υπάρχει το σχόλιο! Χαχαχα!

    @τζονάκος Είδες τι μου λένε; Ε;
    Χαχαχα!

    @lily Ακριβώς όλα αυτά που λες, ακριβώς!
    Καλησπέρα.

    @vagsiok Όπως το λες. Και οι καλλιτέχνες και ο κόσμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. @νατασσάκι Ακριβώς όπως τα λες! Πάρα πολλοί, όχι απλώς πολλοί :-)
    Καλησπέρα

    @wilma Κοκκινίζω μ'αυτά που λες. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
    Προσπάθησα όντως να μεταφέρω την ατμόσφαιρα. Αν το κατάφερα...

    @ασκαρδαμυκτί Λιτός και περιεκτικός!

    @λαχανάκι Ναι ε; Μη δείτε να με κοροϊδεύουν, αμέσως! Χαχαχα!

    @gi gaga kouni beli Την επόμενη φορά να είσαι γιατί όντως άξιζε!
    Καλησπέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Δεν ήμουν κι εγώ εκεί, αλλά ας τ' ακούσω έστω και ...κονσερβοποιημένα. Είστε πολύ τυχεροί εσείς οι ...Αθηναίοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου. Αγαπώ το τραγούδι, όταν είναι καλό, και ο μόνος ίσως λόγος που με στεναχωρεί η διαμονή μου εκτός Ελλάδας είναι (αυτές) οι συναυλίες. Χαίρομαι που ήταν τόσο ωραία και εύχομαι αυτά τα χρήματα να διατεθούν στον σκοπό που πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. @φλούφλης Από τα καλά της Αθήνας, όντως! Να τα ακούσεις και να τα απολαύσεις, λοιπόν.

    @alienlover Ακριβώς όλα αυτά που λες συνοψίζουν το πριν και το μετά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή